Project Progress: Interior Finishing


About The Whitney 

John Jeffries House

Beacon Hill, Boston, MA

The development is comprised of three parcels totaling approximately one acre of land owned by Related Beal. The parcels are located along Charles Street across from the Charles/MGH rapid transit station. A parking garage and the John Jeffries House hotel stand on the parcels.

The current structure will be repurposed into a 66-room, boutique hotel. There will be an extensive renovation and redesign of the existing building and construct a 12,000-square foot addition on the site of the surface parking lot adjacent to Savenor’s Market at Charles and Cambridge streets.

 

Dollar Volume $25,000,000.00
Square Feet 43,560
Sector

Hotel/Lodging

Stories 5

Latest Updates


The whitney one

Jun 10, 2019

Interior Finishing Wrapping up for The Whitney: Anticipated Opening August 1st

Read More >>


The whitney beacon hill march

Mar 12, 2019

Facade Install Complete for The Whitney: Blends New Construction with Historic Building

Read More >>


The whitney

Dec 19, 2018

Exterior Work Ongoing for The Whitney in Beacon Hill

Read More >>


John jeffries house

Aug 23, 2018

Framing Underway for Addition to John Jeffries House in Beacon Hill

Read More >>


John jeffries house

Jun 05, 2018

Building Permit Issued for Beacon Hill Boutique Hotel

Read More >>


Default project

Jul 19, 2016

Related Beal acquires Charles Street hotel for $25 million, also owns neighboring parking garage

Read More >>


Latest Press Releases

Recent Comments

There are no recent comments.

Add Comment